Thursday , November 15 2018

SHOKON HOXHAJ: EVROPA KA ISLAMOFOBI DHE ALBANOFOBI

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj ka kritikuar Bashkimin Evropian me qasjen ndaj Kosovës lidhur me heqjen e vizave.

Në rast se nuk ndodhë kjo gjatë fund vitit apo fillim vitit të ardhshëm, atëherë kjo automatikisht lidhet me fenë Islame që kanë kosovarët, percjell Fakte.

“Nëse s’jepen, atëherë ka islamofobi dhe ka albanofobi. Ne i kemi plotësuar shumicën e kritereve. Pra, sikurse një student që plotëson 95% të testit, ai duket të kaloj. Nëse Bashkimi Evropian ka qenë në gjendje tu jep liri të lëvizjes vendeve, Antika Barbuda ishull sa Vushtrria, Barbados e barabartë me Podujevën, Kiribati e deri te Venezuela. Janë lista e shteteve që mund të lëvizin pa viza”, është shprehur Hoxhaj në TV Dukagjini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.