Saturday , June 19 2021

Shokët e Agim Ramadanit ngushëllojnë për vdekjen e nënës Fetihe

Bashkëluftëtarët e Heroit të Kombit, Agim Ramadani, nga Brigada 138 që mban emrin e tij, ka ngushëlluar familjen për vdekjen e nënës Fetihe.

“Njoftoheni se ka vdekur sot në mëngjes Nëna e Heroit të Kosovës Agim Ramadani, (Fetihe Haliti Ramadani). Varrimi bëhet nesër me datë 13.09.2016 në orën 13:00 në varrezat e fshatin Zhegër- Gjilan. Në emër të të gjithë bashkëluftëtarëve të Brigadës 138 Agim Ramadani, i shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjes Haliti dhe Ramadani. U prehtë në Paqe!”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *