Thursday , February 21 2019

Shkupi do të blejë 40 autobusë urban me gaz, me vlerë 10 milionë euro

Qyteti i Shkupit do të blejë 40 autobusë urbanë me gaz, në vlerë prej 10 milionë euro, shkruan Fakte. Sipas kryetarit të Shkupit Petre Shilegov, kryeqyteti do të marrë kredi, ndërsa nevojën e ka arsyetuar me harxhimet më të vogla si dhe me ruajtjen e ambientit jetësor.

”Nuk do të ketë aspak shtrenjtim të çmimeve të biletave”- ka pohuar i pari i Shkupit, Shilegov para këshillit të qytetit./Fakte.net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *