Monday , January 21 2019

Shkup: Të enjten protestë e re kundër padrejtësive gjyqësore në Maqedoni

Protestë e re për padrejtësitë në Maqedoni, paralajmërohen për pasnesër para Kuvendit, shkruan Fakte. Sipas paralajmërimit, protesta duhet të dërgojë mesazh për përfaqësuesit e BE-së që pritet të enjten të mbërrijnë në Shkup, për padrejtësitë dhe rastet e montuara në kurriz të shqiptarëve. Ja çka shkruan lajmërimi:

Të enjten, më 19 prill, do të tubohemi para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ta përshëndesim z. Mogherini dhe z. Hahn, dhe t’i përkujtojmë se drejtësia në Maqedoni ka vdekur. Për kohën e tubimit do të ketë informata plotësuese./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *