Monday , January 21 2019

Shkup: Sot dhe nesër mbahet “Sfida për hulumtues të rinj”

Sot dhe nesër do të mbahet finalja e thirrjes publike “Sfida për hulumtues të rinj”, që organizohet nga Fondi për risi dhe zhvillim teknologjik, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës.

Pjesëmarrësit nga shkollat fillore dhe të mesme që e kaluan procesin e para përzgjedhjes, do të kenë mundësi t’i prezantojnë projektet hulumtuese të sferës së shkencave natyrore dhe teknike.

Një komision shtatëanëtarësh nga institucione të ndryshme të rëndësishme në sferën e arsimit, ishte i përfshirë në tërë procesin, dhe do të zgjedhin në bazë të prezantimit gojor./Telegrafi

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *