Nga faqja zyrtare e facebook-ut “Drejtësi për Almirin” njoftojnë se me ardhjen e përfaqësuesve të BE-së, Johanes Han dhe Federika Mogerini  organizojnë protestë për drejtësi në Maqedoni, transmeton Portalb.mk.

Protesta, siç thuhet në njoftim do të fillojë në orën 09:15 para Kuvendit të Republikë së Maqedonisë.