Tuesday , June 22 2021

Shkup, përkrahësit e VMRO-DPMNE-së protestuan kundër shqipes (VIDEO)

Janë mbledhur para Qeverisë në Shkup dhe kanë shkuar te Parlamenti, qindra simpatizues të VMRO-DPMNE-së që protestojnë qetë kundër gjuhës shqipe. Ata paralajmëruan se nuk do të ndalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *