Sunday , October 21 2018

Shkup: Gjarpërinjtë pushtojnë konviktin studentor “Stiv Naumov” (foto)

Reagime të shumta kanë përfshirë rrjetet sociale, pas publikimit të fotografive ku shihen gjarpërinj në konviktin studentor “Stiv Naumov” në Shkup, shkruan Fakte. Sipas studentëve, kjo është si pasojë e rritjes së barit për rreth konviktit, e që nuk është kositur gjatë kohë.

“Fillimisht na është tgënë se nuk ka naftë për ta kositur barin. Bari është rritur shumë, dhe siç shihet gjarpërinjtë janë futur nëpër konvikt”- deklarojnë të revoltuar dhe të trishtuar studentët./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.