Tuesday , March 19 2019

Shkatërrohet baza e ekstremistëve islamikë në New Mexico, shpëtohen 11 fëmijë të burgosur

11 fëmijë që mbaheshin të burgosur, janë shpëtuar nga policia në New Mexico gjatë një aksioni në një kamp të braktisur, ku ishte një grup i armatosur që besohet se janë ekstremistë me origjinë islame. Siç raportojnë mediat e huaja, në operacion u arrestuan dy burra.

Po ashtu thuhet se fëmijët jetonin “në kushte të tmerrshme jetesë dhe varfërie”, raportojnë agjentët e policisë.

Aksioni nisi pas raportimin se një djalë 3-vjeçar ishte rrëmbyera që në muajin dhjetor. Ngjarja në fjalë ndodhi teksa djali ishte me babanë e tij në një park në Gjeorgji. Pavarësisht këtij aksioni, 3-vjeçari nuk mes ishte në mesin e 11 fëmijëve që po mbaheshin të burgosur.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *