Thursday , April 22 2021

Shipkovica vërshohet përsëri

Vërshimet vërshojnë përsëri fshatin Shipkovicë të Tetovës duke shkaktuar dëme materiale dhe panik të madh në mesin e banorëve se mos përsëritet tragjedia e një viti më pare kur vërshimet morën jetë njerëzish dhe shkaktuan dëme jashtëzakonisht të mëdha materiale, transmeton Fakte.
Ekipi i Alsat-M, te cilët ndodhen në vendin e ngjјагјеѕ, njoftojnë se si pasojë e vërshimeve është bllokuar rrugа në hyrje dhe dalje të fshatit. Ka vetëm dëme materiale dhe nuk ka asnjë rrezik per banorët e zones. Vërshimet kanë ndodhur rreth ores 1 5.00 ndërkohë
banorët thonë se deri në këto momente asnjë nga autoritet përgjegjëse nuk ka ardhur në vendngjarje. Banorët u bëjnë thirrje auboriteteve që një here e mirë ta zgjedhin këtë problem.

Ndryshe, banorë të këtij fshati kohë më parë i ndajtën mirënjohje kryetares së komunës së Tetovës Teuta Arifi, ndërsa para disa ditësh një mirënjohje i dhanë edhe kryetarit të OBRM-PDUKM-së Nikolla Gruevski./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *