Monday , March 25 2019

Shilegov: Drejtori Smailoviq nuk e ka rritur rrogën prej 1000 në 1700 euro

Kryetari i Shkupit, Petre Shilegov, është prononcuar pas informacioneve se drejtori i Ndërmarrjes Publike “Ulici i Patishta” Senad Smailoviq e ka rritur rrogën nga 1000 në 1700 euro, shkruan Fakte. Ai ka thënë se ky informacion nuk është i saktë dhe se bëhet fjalë për dezinformatë.

“Dokumenti i publikuar nga Levica, ka të bëjë me pagesa për dy muaj, respektivisht për nëntorin dhe dhjetorin, e që janë paguar në janar”- ka thënë Shilegov veç tjerash./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *