Saturday , June 19 2021

Shikoni disporën maqedonase. Tragji-komedi! (video)

Diaspora maqedonase në Australi, aty ku llogaritet të jetë më e fuqishme, nëpërmjet Rinisë së VMRO-DPMNE-së është ngritur në këmbë kundër, siç thonë, tradhëtisë së LSDM-së dhe shitjen e shtetit shqiptarëve, shkruan Fakte. Nëse e shikoni videon e postiar në kanalin YouTube, rinia maqedonase (në video shihet se mesatarja e të pranishmëve është mbi 70 vjeç), e ka marë me seriozitet punën, madje ka aktivizuar edhe ushtrinë antike të Lekës së Madh (Alekdandar Makedonski).

Nuk din njeriu të qeshet, apo të ndjejë keqardhje për këta njerëz./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *