Tuesday , March 26 2019

Shikoni çfarë shkrime bën Ahmeti në anglisht në Twitter (foto)

Edhpse ju duket e pabesueshme, por është e vërtetë: Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti ka llogarinë e tij në rrjetin social Twitter, shkruan Fakte. Ai madje shpeshëherë në profilin e tij në këtë rrjet poston në gjuhën angleze. Vetën në dy-tre ditët e fundit ai ka publikuar impresionet e tij nga takimet me ish sekretarin e NATO-s, George Robertson, eurokomesarin Hahn dhe me Daniel Serwer. Ja çka shkruan Ali Ahmeti për takimin me Johanes Hahn, për shembull:

“Semifinals were successfully overcome. We are ready and committed for the finals.
This is a joint success of domestic forces and our friends and supporters in the international community.
@JHahnEU: No overtime please”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *