Wednesday , June 23 2021

Shi i rrëmbyeshëm kaploi Shkupin (foto)

Pas temperaturave të larta të paraditës, pasditën e sotshme një shi i rrëmbyeshëm ka kapluar Shkupin dhe rajone tjera, raporton Fakte. Nuk ka informacione për të lënduar, por raportohet për drunjë të shkullur nga era e fortë dhe rrugë të vërshuara me ujë. Gjendje më e rëndë është paraqitur në pjesët e shkupit të banuara me shqiptarë si Fusha e Tophanës dhe Serova për shkak të mungesës adekuate të kanalizimit atmosferik.

Pas rreth një orë e gjysë rreshje tĕ rrëmbyeshme, dielli përsëri ka shndërritur mbi kryeqytet./FAKTE.Net

2016-07-02 16.53.30 2016-07-02 16.52.54 Screenshot_2016-07-02-16-51-06-1

image-0.02.01.e39e0b66e7194c1e20f9983ed26dd845d6a262484219a7fe6a68c9532dc49b13-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *