Friday , April 23 2021

Shi i rrëmbyeshëm kaploi rajonin e Likovës

Në disa fshatra të rajonit të Likovës sapo ka kaliar një valë me shi të rrëmbyeshëm, shkruan Fakte. Sinoptikët paralajmëruan mundësinë e rreshjeve të reja pasditën e sotshme dhe nesër.

Për momentin shiu është duke rënë i qetë dhe nuk ka paralajmërime për dëme eventuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *