Sunday , May 19 2019

Shënohet 50 vjetori i demonstratave të vitit 1969

Shoqata e të ish të burgosurve politik e Kosovës dhe komuna e Ferizajt shënon 50 vjetorin e demonstratave të vitit 1969 në Kosovë, jubele ky që bëri kthesën në historinë tonë kombëtare.

Shënimi i 50 vjetorit të demonstratave të vitit 1969, do të nis në orën 10:00, me homazhe te varrezat e dëshmorëve të kombit të UÇK-së në Ferizaj.

Ndërsa, pasdite do të bëhen homazhe te pllaka përkujtimore, ndërsa, më pas do të mbahet një akademi solemne në Teatrin e qytetit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *