SHBA SHPREHU NGUSHËLLIME PËR VIKTIMAT NË VËRSHIMET NË MAQEDONI

Shtetet e Bashkuara Amerikane i shprehën ngushëllime Republikës së Maqedonisë për viktimat në vërshimet që kapluan një pjesë të vendit.

“SHBA shpreh ngushëllime tek të gjithë ata në Maqedoni që janë  prekur nga vërshimet e paradokohshme. Qytetarët e Maqedonisë janë në mendjen dhe në lutjet tona derisa vendi i vajton viktimat, të lënduarit marrin kujdes përkatës mjekësor, ndërsa qytetarët merren me humbjet dhe me dëmet e shkaktuara”, tha Elizabet Trudo, drejtor i Zyrës për marrëdhënie me opinionin në Departamentin e Shtetit gjatë brifingut të rregullt në Uashington.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *