Wednesday , July 28 2021

“SGS” do të sigurojë edhe më tej shkollat e mesme në Shkup

Agjencia për sigurim SGS ka arritur që të siguroj mbi 200 mijë euro tender për ti siguruar shkollat e mesme në qytetin e Shkupit. Kjo agjenci për sigurim SGS në mënyrë indirekte është në pronësi të ish shefit të shërbimit sekret, Sasho Mijallkov, raporton Fakte.

SGS ka arritur që të marrë edhe një tender të ri 1 vjeçar prej 227 mijë euro dhe sipas kontratës ka për obligim që të vendosë nga një roje në shkollat e mesme të Shkupit.

Ndryshe, gjatë publikimit të bombave të Zaevit u zbulua se kjo firmë kishte marrë sigurimin edhe të kompanisë T-Mobile e cila drejtohet nga Zharko Llukovski, njeri nga rrethi më i ngushtë i “familjes”./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *