Monday , May 20 2019

Server: Mos anëtarësim në NATO dhe BE sjell tensione në vend

Maqedonia duhet që sa më parë të zbatojë ligjin për përdorimin e gjuhëve, për shkak se moszbatimi i të njëjtit do të ishte një burim tensioni për vendin. Kështu vlerëson njohësi amerikan i zhvillimeve në rajon Daniel Server. Ai në emisionin 200 që transmetohet sonte me fillim në orën 22:30 thotë gjithashtu se burim tensioni për vendin mund të jetë edhe mos integrimi në NATO dhe në BE./AlsatM

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *