Friday , May 24 2019

Serbët bllokojnë fshatrat shqiptare në veri të Mitrovicës

Protesta e cila ishte paraparë të mbahet në sheshin “Car Llazari”, në afërsi të urës së Ibrit në Mitrovicës, është anuluar.

Protesta është paraparë të vazhdojë në dy pika të tjera në veri, pikërisht në dy rrugët magjistrale që qojnë në dy pikat kufitare, në Zupq të Zubin Potokut që çon në pikën kufitare në Bërnjak dhe në Rudare të Zveqanit që qon në pikën kufitare në Jarinje.

Ndërkohë, në fshatrat shqiptarë në Boletin, Zhazhë dhe Kelmend, askush nuk po lejohet të shkojë në drejtim të rrugës së Zveçanit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *