Wednesday , July 28 2021

Sela takohet me këshilltarin për çështje politike dhe ekonomike në Ambasadën e SHBA-së në Maqedoni

Kryetari i Lëvizjes për reforma PDSH z.Ziadin Sela ka realizuar takim në Ambasadën e SHBA-së në Maqedoni, me këshilltarin për çështje politike dhe ekonomike z.Dejvid Stivenson.
Gjatë takimit, në qendër të vëmendjes ka qenë situata e përgjithshme politike dhe tema të tjera të karakterit politik, thuhet mes tjerash në komunikatën e LR-PDSH-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *