Sunday , July 22 2018

Sela ankohet se LSDM nuk e trajton njejtë si BDI-në

Kreu i LR PDSH-së Ziadin Sela në intervistën për TV21 ka thënë se nuk ka diçka konkrete nga bisedimet me partitë politike, qoftë edhe me partnerin maqedonas, LSDM-në.

“Në qoftë se dëshiron të luajë korekt LSDM në këtë fazë, minimumin që duhet të bëjë është të ruajë neutralitetin karshi partnerëve në qeveri, që hëpërhë nuk e shoh. Shpresojmë që LSDM do të këndellet dhe këtë gjë duhet ta dëshmojë duke nxjerrë kandidatura, sepse ndryshe nuk kemi pse të mos bëjmë kalkulime tjera me partitë politike”, ka thënë Sela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.