Saturday , June 19 2021

Sela: Aleanca nuk ka vendosur për pjesëmarrje në Qeveri (video)

 Drafti për ligjin për gjuhën shqipe është i përgatitur me kontributin tonë dhe janë gjërat kryesore, të cilat ne i mendojmë se duhet të jenë në ligj dhe akoma do të punohet në mënyrë që të jetë një ligj i mirëfilltë për përdorimin e gjuhës shqipe dhe i barabartë – deklaroi Zijadin Sela, Aleanca për Shqiptarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *