Wednesday , October 21 2020

Sebastian Kurz në koncertin e filharmonisë së Vjenës i ulur në rendin e fundit

Sebastian Kurz në koncertin e filharmonisë së Vjenës i ulur në rendin e fundit shkruan Fakte.

Edhe pse bëhet fjalë për dy politikanë eminent që duheshte të ulen, si është rregulli, në vendet e para në kësi ngjarje, bile dhe në VIP ulëse, në këtë rast ndodhi e kundërta./Fakte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *