Monday , May 20 2019

Seancë me pyetje deputetësh në Kuvendin e Maqedonisë

Në Kuvendin e Maqedonisë sot do të mbahet seancë për parashtrimin e pyetjeve të deputetëve, njofton Portalb.mk.

Në seancën e sotme, e treta me radhë që prej ndërrimit të qeverisë, për herë të parë do të marrin pjesë edhe deputetët e opozitares maqedonase, VMRO-DPMNE-së.

Dy seancat e kaluara janë mbajtur po në të njëjtën ditë, të enjten e fundit të muajit, dhe pyetje kanë parashtruar vetëm deputetët e shumicës paralamentare dhe partive opozitare shqiptare.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *