Monday , January 25 2021

Seancë e jashtëzakonshme në Kuvendin e Maqedonisë

Kuvendi i Maqedonisë sot, ora 12, ka caktuar seancë të jashtëzakonshme ku do të diskutojë për gjendjen në rajonet e përmbytura, pas vërshimeve një javë më parë në Shkup dhe rrethinë, transmeton Fakte.

Vërshimet rezultuan me viktima në njerëz, humbën jetën 22 persona, një fishnje 16 muajshe akoma është e zhdukur si dhe shkaktoi dëme të mëdha materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *