Friday , May 24 2019

Saraji dhe Likova dalje më të madhe për referendumin (tabela)

Deri në orën 17 është regjistruar jehona më e ulët e daljes së votuesve krahasuar me zgjedhjet e fundit presidenciale dhe ato të parakohshme vitin e kaluar. Sipas KShZ-së, deri në orën 17 të drejtën e votës e kanë zhfrytëzuar 28.8 për qind e votuesve të regjistruar. Në zgjedhjet e fundit parlamentare kjo përqindje arrinte 53.24 për qind, ndërsa në zgjedhjet e fundit presidenciale, jehona e votuesve deri në orën 17 ishte 45.68 për qind, percjell Fakte.

Në vazhdim mund të shifni tabelën e jehonës së votuesve sipas komunave deri në orën 17h.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *