Thursday , August 5 2021

Sadiku: Me mbretin dhe ushtarët e tij, por pa kalin, do ia bëjmë “Mat” BDI-së më 11 dhjetor

Bartësi i listës së koalicionit “Aleanca për Shqiptarët” në Njësinë zgjedhore numër dy, Nexhmedin Sadiku, sonte në Hasanbeg ka përdorur fjalor të strategjisë së shahut, sport ky në rë cilin Sadiku është kampion rajonal, shkruan Fakte.

“Me mbretin – Gjeneralin, dhe me ushtarët e tij, por duke e lënë jashtë loje kalin, e dini për çfarë arsye, do t’ia bëjmë “Mat” BDI-së më 11 dhjetor” është shprehur Sadiku./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *