Wednesday , January 20 2021

Rufi Osmani përsëri shpreson se do t’i merrë 20 deputet nëse garon

Rufi Osmani sonte ka shfaqur një qëndrim të tij ku kërkon që sa më shpejtë të unifikohet opozita në mënyrëa që të triumfojë ndaj BDI-së. Ai thot se Sela e Memedi të mos bëhen mendjemëdhenj dhe të lëshojnë pe në unifikim përndryshe do marrin vetëm 1 deputetë edhe atë vetëm falë angazhimit të tij. Poashtu Prof.Dr. Rufi Osmani ka thënë se ai nuk do rrikthehet skenës politike por në qoftë se ndodh një gjë e tillë ai e ka të sigurt fitoren e së paku 20 deputetëve, transmeton Lajm

Ndryshe, ish kryetari i RDK-së Rufi Osmani, para se të tërhiqet nga politika, në garimin e tij të fundit politik në zgjedhje parlamentare, ishte shprehur i sigurtë se do të merrë mbi 20 deputetë, por që në fakt pësoi një disfatë katastrofale, pas çka edhe u tërhoq nga politika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *