Friday , May 24 2019

Rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë i ka rritur çmimet e derivateve të naftës për një denarë.

Nga mbrëmë për një denarë është shtrenjtuar Eurosuper-95 dhe do të kushtojë 73.50 denarë, një litër Eurosuper-98 do të kushtojë 75 denarë.

Rritje të çmimit ka edhe për dizelin, ku nga mbrëmë një litër dizel shitet për 67 denarë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *