Thursday , June 24 2021

Rinovohet shkolla e Stajkovcës, Trajanovski: Mbi 10 milion denarë investime

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës Spiro Ristovski sot e vizitoi shkollën “Cirili dhe Metodi” në lagjen Stajkovc, e cila po rikonstruohet me mjete nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

ss

-Kjo shkollë është një prej 60 shkollave në të cilat Ministria e Arsimit dhe Shkencës investon në vitin 2016. Deri më tani dy e treta e rikonstruimeve të planifikuara kanë përfunduar. Mbesin pesëmbëdhjetë shkolla, ku ende zhvillohen një pjesë e aktiviteteve vijuese ndërtimore, tha Ristovski.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës do të vazhdojë me aktivitetet e saj investuese në komunën e Gazi Babës.

Kryetari i komunës së Gazi Babës Toni Trajkovski deklaroi se rrjedha e rikonstruimit në shkollën e Stajkovcit po zhvillohet shkëlqyeshëm.

ss1

-Këtë periudhë verore që vijon derisa nxënësit janë në pushim, kemi ndërhyrje të mëdha ndërtimore, rikonstruime, sanime gjegjësisht përmirësim të kushteve për zhvillimin e procesit arsimor në të gjitha 11 shkollat fillore në territorin e Komunës së Gazi Babës. Për këtë qëllim nga Buxheti i komunës janë ndarë mjete në vlerë prej rreth 10 milionë e 300 mijë denarë, tha Trajkovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *