Thursday , August 5 2021

Rexhepi i BESËS: Letra e PDSH-së është fallco

Kastriot Rexhepi i BESËS sonte në emisonin Clic Plus në Tv21 u shpreh se letra e PDSH-së është falco dhe askush nuk e ka dërguar.

“Unë jamë anëtarë i kryesisë dhe një letër e tillë kurr nuk është dërguar” u shpreh Rexhepi

Ndryshe letra që ka nxjerr Azem Sadiku se gjoja Lëvizja BESA ka dërguar PDSH-së nuk ka vulë dhe nuk ka asnjë shenjë se është dërguar nga BESA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *