Tuesday , December 11 2018

Refugjatja e mbuluar që theu barrierat

Edhe pse e veshur me rroba që karakterizojnë besimin e saj musliman, modelja ka arritur të bëj karrierë duke marrë pjesë në New York Fashion Week.

Aden  si fëmijë ka jetuar në një kamp refugjatësh në Kenya dhe ka emigruar për në New York që në moshën 6-vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.