Monday , March 25 2019

Reagon SHBA: Tortura të shumta në burgjet e Maqedonisë

Dhoma te viteve 1968, nuk janë të rinovuara që kur u ndërtua burgu me përjashtim të disa dhomave që u pikturohen nga te burgosurit nga dëmtime e mëdha.

Burgjet ne gjende katasrofale, me dritare të vogël nga e cila mezi preket dritën të burgosurit , verejtet te shumta ka edhe per procesin dhe kujdesin mjeksor, ku nuk behet trajtim njerzor ndaj te burgosurve.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *