Friday , April 23 2021

RASTI I KUMANOVËS, SEANCA ME DYER TË HAPURA

Në gjykatën supreme, ka nisur seanca me dyer të hapura për grupin e Kumanovës. Ku gjatë ditës dëshmoj vetëm një dëshmitar nga “Lagjja e trimave” Murat Lutfiu, i propozuar nga prokuroria. Ai e tregoj versionin e ngjarjes së 9 majit dhe keq trajtimin nga policia. Në një moment prokuroria tha se nuk përputhen deklaratat e tij me deklaratat para. Ndërsa tre dëshmitar të tjerë Mishel Spasovski, Viktor Dejnkovski dhe Shaban Jashari nuk ishin të kapshëm për policin. Tani po vazhdon shqyrtimi i provave materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *