Wednesday , July 17 2019

Rama mbledh në Durrës Kryeministrat e rajonit

Kryeministri Edi Rama do të presë më 27 gusht në vilën qeveritare të Durrësit homologët e tij nga rajoni.

Më një format të ngjashëm me takimin e një viti më parë në takim mësohet se do të jenë dhe përfaqësues të BE, percjell Fakte.

Qëllimi është diskutimi i projekteve të përbashkëta rajonale, të nxitura nga procesi i Berlinit

Vitin e shkuar pjesë e takimit të këtij niveli ishte dhe zv/Presidenti i Bankës Botërore, por nuk ka konfirmim nëse do të ketë përfaqësues të këtij institucioni të rëndësishëm financiar dhe në mbledhjen e 27 gushtit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *