Monday , March 25 2019

Radio-televizioni publik në ‘luftë’ me ministrin për shoqëri informatike, Mançevski

Kolegjiumi Editorial i Radiotelevizionit të Maqedonisë dënon kualifikimet dhe hedh poshtë akuzat e Ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, deklaroi në një nga rrjetet sociale, se RTVM-së është një turp, poshtë dhe plotësisht nën kontrollin politik të OBRM-PDUKM-së dhe se Maqedonia nuk ka shërbim publik e qytetarëve, përcjell Fakte

“Radiotelevizioni i Maqedonisë siguron informacion të vërtetë dhe të paanshëm dhe as nuk mbron, as mbron qëndrimet dhe interesat e partive politike dhe më së paku të krijohet një program nën ndikimin e tyre. Qytetarët kanë një shërbim publik që mund të kenë besim dhe pikëpamjet e Ministrit Mançevski mund të interpretohen vetëm si një përpjekje për të ushtruar presion mbi punën profesionale të Radiotelevizionit të Maqedonisë”, thuhet në reagimin e kolegjit editorial të Radio Televizionit të Maqedonisë. /Telegrafi

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *