Qytetarët rregullojnë vetë rrugët e Çairit

Përderisa në vendbanime maqedonase po investohen miliona euro për rregullimet e fundit me lule e gjelbërim, në pjesët e banuara me shqiptarë mungojnë kushtet elementare rrugë, ujë, kanalizim dhe ndriçim, shkruan Fakte. Të shumta janë rastet kur intervenimet emergjente bëhen nga vetë banorët, pasi autoritetet komunale dhe shtetërore nuk çajnë kokën për hallet e shqiptarëve. Shqiptarët, thjeshtë, ndjehen jetim në “shtëpi” të vetë. Një intervenim ka ndodhur edhe në rrugën “Fan Noli” , në Çair./FAKTE.Net

FB_IMG_1468781690382 FB_IMG_1468781682255

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *