Thursday , August 5 2021

Qytetarët ankohen për cilësinë e asfaltimit, Komuna e Tetovës arsyetohet (Video/Foto)

Komuna e Tetovës para disa ditëve kishte publikuar informacionin se kanë asfaltuar rrugën ‘Bllagoja Toska’ në qytet por qytetarët janë ankuar deri tek Telegrafi Maqedoni në lidhje me kualitetin e asfaltit dhe se në të njejtën rrugë nuk është instaluar rrjeti i kalizimit dhe nuk është ndërtuar trotuari anës rrugës.

bllagoja-toska-3

bllagoja-toska-1

bllagoja-toska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *