Friday , December 14 2018

Qeveria shpërblen kombëtaren me gjysmë milion euro

Qeveria e Kosovës ka ndarë 500 mijë euro për përfaqësuesen e Kosovës në futboll.

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka kërkuar që të miratohen këto mjete të miratohen nga Qeveria për ta ndihmuar përfaqësuesen dhe këto mjete do t’i ndajë Ministria e Kulturës, percjell Fakte.

“Kërkoj nga ju që mjetet 500 mijë euro t’i ndahen përfaqësueses së Kosovës, që t’i ketë të gjitha kushtet për t’u përgatitur”, tha Shala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.