Tuesday , July 27 2021

Qeveria serbe Vendim për forca shtesë në kufirin me Maqedoninë dhe Bullgarinë

Qeveria e Serbisë mbrëmë ka sjellë një Vendim me të cilin forca të përziera të ushtrisë dhe policisë serbe do të vendosen përgjatë kufirit me Maqedoninë dhe me Bullgarinë, raporton Fakte. Sipas këtij vendimi, ekipe të përbashkëta të forcave të armatosura ushtarako-policore serbe do të kujdesen për të mos lejuar që grupe të refugjatëve të mos futen nga dy vendet fqinje jugore të futen në Serbi.

Sipas ministrit serb për mirëqenie sociale Aleksandar Vulin, shqetësimi është më i madh ndaj Bullgarisë që si një vend europian nuk po bën të nevojshmen për të mbrojtur kufirin e saj./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *