Friday , April 23 2021

Qeveria: Pesë ditë të lira për të punësuarit nga zonat e vërshuara

Kompanitë private pesë ditë t’i lirojnë nga puna të punësuarit të cilët jetojnë në zonat e goditura nga vërshimet, rekomandon Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Rekomandimi, siç kumtoi Ministria, është në pajtim me detyrimin e Qeverisë nga seanca e mbajtur mbrëmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *