Sunday , June 16 2019

Qeveria i garanton Rifat Jasharit 1 mijë euro në muaj, shofer dhe makinë

Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e 7 gushtit të këtij viti, miratoi propozim-vendimin përmes të cilit Rifat Jasharit, vëllait të komandantit Adem Jashari, i njihet statusi i “Qytetarit me merita të veçanta”, përcjell Fakte.

Përmes këtij statusi, Rifat Jashari do të pajiset me veturë dhe një drejtues të saj apo shofer.

Gjithashtu, çdo muaj do t’i transferohet edhe shuma e të hollave prej 1 mijë eurove.

Ky vendim ishte unanim nga Qeveria e Kosovës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *