Monday , May 20 2019

Qeveria e Kosovës “bëhet” LGBT

Ndërtesa e qeverisë së Kosovës është mbuluar sot me ngjyrat e komunitetit LGBTI për ditën ndërkombëtare kundër Homofobisë.

Përmes një postimi në llogarinë e qeverisë së Kosovës, në Twitter, thuhet se ndërtesa e qeverisë ngjyroset me ngjyrat e krenarisë, përcjell Fakte.

“Kosova shënon IDAHOT 2018 duke ngjyrosur ndërtesën kryesore të qeverisë në Prishtinë me ngjyrat e krenarisë. Kosova është e angazhuar që t’i mbrojë dhe promovojë të drejtat e LGBTI”, thuhet në postim.

Sot në kryeqytet është shënuar Dita Ndërkombëtare kundër Homofobisë me një numër të aktiviteteve, me ç’rast është vendosur një ekspozitë me disa nga komentet me të cilat i janë drejtuar persona të ndryshëm, menjëherë pas daljes së tij në mënyrë publike. /Insajderi.com

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *