Qarkorja e Shkupit u lëshua në përdorim

Para një ore qarkorja e Shkupit është lëshuar në përdorim, ka lajmëruar ASHAM, shkruan Fakte. Edhepse e dëmtuar rëndë, qarkorja është meremetuar sa për t’u vënë në funksion me kushte minimale për përdorim. Përgjatë qarkores vazhdojnë punimet dhe në disa vende ka kufizime të shpejtësosë dhe kufizime tjera. Prandaj kërkohet kujdes maksimal nga vozitësit qē do ta përdorin këtë aks rrugor./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *