Wednesday , July 28 2021

PSP nesër zbulon rastin e ri të hetimit që mban emrin “Arka”

Prokuroria Speciale e Maqedonisë në krye me prokuroren Katica Janeva, nesër (28.09.16) në konferencë për shtyp pritet të zbulojë detajet për rastin e ri të cilin kjo prokurori e heton. Rasti sipas prokurorisë e cila heton krimin dhe korrupsionin nga materialet e përgjuara, e mban emrin “Arka” dhe ka të bëjë me krim ekonomik dhe financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *