Tuesday , July 27 2021

PSP: Funksionar të DSK janë pasuruar në dëm të buxhetit të Maqedonisë

Ekzistojnë dyshime se përmes keqpërdorimit të detyrës zyrtare, funksionar e kanë shfrytëzuar funksionin për pasurim personal, deklaroi prokurorja e PSP-së, Fatime Fetai në pres konferencën e sotme ku e prezantuan rastin më të ri “Arka”, transmeton TetovaSot.

Sipas PSP-së, tre persona drejtues në DSK dhe një drejtues i MPB-së nga Finzi Dooel kanë marr 862.045 euro gjatë furnizimit me mjetet e telekomunikimit nga Britania e Madhe.

Me këtë është dëmtuar direkt buxheti i Republikës së Maqedonisë.

Kjo është lënda e parë e PSP-së nga sfera e krimit ekonomik./TetovaSot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *