Saturday , January 19 2019

PSP e bën “sefte” me rastin “Monstra”

Prokuroria Speciale për herë të parë pasi e mori rastin “Monstra” do të paraqitet para gjykatës, shkruan Fakte. Pasi Gjykata Supreme në dhjetorin e kaluar ndërprejti vendimin për këtë rast dhe të akuzuarit u liruan.

Prokurorja Speciale Katica Janeva ka deklaruar se janë të gatshëm për të paraqitur këtë rast. Opinioni i gjërë, madje edhe familjarët e të vrarëve janë të bindur se edhe ky është një rast i montuar i ish regjimit./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *