Tuesday , October 23 2018

PSP dorëzon raportin e radhës për punën e kryer gjashtëmujore

Në Komisionin kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Prokuroria Speciale Publike (PSP) do të dorëzoj raport të punës së kryer deri tani.

Ky raport vlen për periudhën 15 shtator, 2017 – 15 mars, 2018, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ky është raporti i pestë me radhë që e përgatit PSP-ja, ndërsa në komision është lënë në pikën e fundit të rendit të ditës.

Katica Janeva, kryesuese e Speciales, pritet që ta bëjë prezantimin e këtij raporti. /Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.