Tuesday , January 19 2021

Protestë në Tetovë, nxënësit përsëri bojkotojnë mësimin (Foto)

Nxënësit e Gjimnazit të Tetovës sot përsëri kanë bojkotuar mësimin për shkak të revoltës për mungesën e transportit që duhet t’ua sigurojë komuna e Tetovës, njofton Telegrafi Maqedoni.

Rikujtojmë lexuesit e Telegrafi Maqedoni se nxënësit dje e lëshuan procesin mësimor dhe i’u drejtuan komunës së Tetovës, ku kërkuan takim me kryetaren e komunës, Teuta Arifi, për të kërkuar një zgjidhje të hallit të tyre në lidhje me transportin. Poashtu sipas gazetarit të Telegrafit, nxënësit edhe sot janë para komunës së Tetovës.

Megjithatë nxënësit paralajmërojnë se do të vazhdojnë me protestë, nëse nuk zgjidhet ky problem. /Telegrafi

Nxenesit bojktot para Komunes

Proteste nga gjimnazitet e Tetoves 1

Proteste nga gjimnazitet e Tetoves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *